Studio Speld/Shutterstock.com

Man die hele dagen biedingen doet op klusartikelen komt niet meer aan klussen toe

De 37-jarige Bas is de hele dag bezig met het bieden op handige klusartikelen op een veilingsite. Zo lang, dat hij niet meer toekomt aan het klussen. “Alles is handig en goedkoop.”

Bas is zelf zijn huis aan het verbouwen. “De hele woonkamer pak ik aan. Vandaag ga ik het plafond dichtmaken en hier een mooie ombouw maken. Daar moet ik nog wel een goede zaag voor hebben”, zegt hij. “Oh wacht even hoor, de veiling van de endoscoopcamera loopt bijna af.”

Een dagdeel later heeft Bas zijn klusspullen flink uitgebreid. “Ik heb ook nog een bouwlamp op een statief gewonnen, een onkruidbrander, een hogedrukreiniger en een draadloze luchtpomp. Heel gaaf.” Zijn huis staat er nog hetzelfde bij. “Ik had geen tijd. En ook geen zaag. Kijk hoe vet, dit ding blaast in een paar tellen een band op.”

Voel jij die voorjaarsvibes ook? Op SlaJeSlag worden er verschillende klusartikelen geveild. Bied snel mee en scoor!