Studio Speld/Shutterstock.com

Mark eet alleen maar frikandellen, maar als hij dronken is gaat hij toch weer aan de tofu

Eigenlijk wil Mark alleen nog maar frikandellen eten, maar iedere keer nadat hij een paar biertjes heeft gedronken, bestelt hij toch weer een blok tofu. “Ik kan het niet laten, maar na een avond stappen móét ik gewoon een stuk tofu hebben. Dat zit heel diep..”

“Ja, ik weet het: hypocriet”, zegt Mark na een avond uit tegen zijn vrienden. “Maar jullie moeten je wel bedenken dat ik me normaal helemaal volprop met frikandellen. Ik heb echt een streng separatorvleesdieet. Ik eet de hele dag alleen maar frikandellen, that’s it. Af en toe dronken een tofu’tje moet dan wel kunnen, vind ik.”

Oatly presenteert: ‘THE NEW NORM&AL SHOW’. Norm & Al nemen ons mee naar het nieuwe normaal waarin we allemaal wat vaker kiezen voor plantaardig eten. Benieuwd hoe dat nieuwe normaal eruit ziet? Check het hier.