4 PM production/Shutterstock.com

Man veranderde door keuzestress op oudjaarsdag van beste vriend in plaats van van zorgverzekering

Ai ai ai: Herman veranderde voor oud en nieuw per ongeluk van beste vriend in plaats van van zorgverzekering. “Ja, dat was niet handig”, legt Herman uit. “Door de keuzestress had ik zoveel aan mijn hoofd dat ik van Kevin op Sjoerd ben overgestapt, in plaats van dat ik een andere zorgverzekeraar koos.” 

Kevin vindt het wel jammer, maar Sjoerd geeft aan blij te zijn met de vergissing. “‘Vriendschap is vriendschap’, zeg ik altijd maar”, zegt Sjoerd. “Misschien kiest hij volgend jaar weer voor mij”, voegt Kevin eraan toe. 

Last van eindejaarskeuzestress? Niet bij je Just zorgverzekering! Minder keuzes, meer gemak. En je bent wel altijd verzekerd voor wat echt noodzakelijk is. Just wat je nodig hebt.