Studio Speld/Shutterstock.com

Frustrerend: Oom geeft Oudejaarslot cadeau, terwijl de afspraak was om geen cadeautjes boven de 29 miljoen euro te doen

Oom Fons kon het weer niet laten en heeft deze sinterkerst voor iedereen een oudejaarslot gekocht. Het zorgt voor frustratie bij de andere familieleden. “We zouden geen cadeautjes doen van boven de 29 miljoen euro.”

“Het is hartstikke lief natuurlijk, maar ik voel me nu toch een beetje lullig als ik aan kom zetten met een elektrisch dekentje van vijftien euro”, zegt tante Petra. “En we hebben het van tevoren nog afgesproken ook: geen cadeaus van 30 miljoen dit jaar. Daar krijg je alleen maar scheve gezichten van.”

Maak Oudejaarsavond extra spannend met Staatsloterij Oudejaarsloten op zak. Misschien word jij wel de winnaar van de hoofdprijs van 30 miljoen euro, belastingvrij. Speel bewust, 18+.