Comedy Central

Vrouw die grap maakte over Hans Klok ‘plotseling verdwenen’

Een vrouw die een grap maakte over Hans Klok is daarna ‘plotseling verdwenen’. De vrouw stond voor een katheder met een papiertje voor zich, waarna ze gemene opmerkingen en grappen begon te maken over het haar van Hans en zijn rondborstige assistente. Twee seconden later was ze nergens meer te bekennen. Hans Klok geeft aan ‘geschrokken’ te zijn van het voorval en het ‘jammer’ te vinden dat ze haar speech niet heeft kunnen afmaken.

“Uhm. Hallo?”, riep de verdwenen vrouw vanaf een nog onbekende locatie. “Maar gelukkig ben ik niet doormidden gezaagd, het had altijd erger gekund.”

Niemand wilde iets prijsgeven over de aard achter de verdwijning: “Dan is de lol er natuurlijk af.”

Kijk vanavond om 20.30 uur naar de Comedy Central Roast of Hans Klok.