Fractal Pictures/Shutterstock.com

Handig: vrienden kiezen alvast andere zorgverzekering voor Bas (23) zodat hij op oudejaarsdag niet over keuzestress zeurt

De vrienden van Bas hebben alvast een andere zorgverzekering voor hem uitgekozen, zodat hij het er op oudejaarsavond niet de hele tijd over gaat zeuren. “We willen het graag gezellig houden en als Bas de hele tijd gaat zaniken over wel of geen aanvullende zorg is dat niet per se veel leuker.”  

Bas, die het vorig jaar drie uur lang tussen het eten en het champagnemoment om 00:00 over de hoogte van zijn eigen risico had, is blij dat zijn vrienden de keuze nu al hebben gemaakt. “Ze kennen mij goed en snappen wat ik nodig heb..” 

De vrienden van Bas zijn ook blij met het besluit: “Nu hebben we tenminste tijd om eens even goed ruzie te maken tijdens het spelen van 30 Seconds.”

Last van eindejaarskeuzestress? Niet bij je Just zorgverzekering! Minder keuzes, meer gemak. En je bent wel altijd verzekerd voor wat echt noodzakelijk is. Just wat je nodig hebt.