Studio Speld/Shutterstock.com

Vrouw laat FEBO door brievenbus bezorgen voor snackmuurgevoel

Moniek (24) uit Amsterdam besteld elke week wel even een lekkere snack van de FEBO om haarzelf even te verwennen. Bijzonder is wel dat ze de bezorger altijd vraagt om haar snacks door de brievenbus aan te geven. “Dan heb ik toch nog een beetje dat snackmuurgevoel.”

Iedere vrijdagavond als de bezorger bij haar aanbelt, staat Moniek achter de dichte deur te roepen: “Twee frites oorlog, een bamischijf en een grillburgertje? Yes! Kun je het heel misschien door mijn brievenbus proppen?”

“Zeker nu we weer thuiswerken en ik niet zomaar langs de FEBO kom, mis ik die snackmuur enorm. Dit maakt het nog een beetje goed.”


Wie graag kwaliteit snackt, is bij FEBO aan het juiste adres. Daar komt het vlees van boerderijen uit de buurt en worden de kroketten elke dag vers gedraaid. Want een FEBO kroket komt nóóit uit de vriezer. Maar zoek het vooral lekker zelf uit – er is genoeg te kiezen.