Bitcoin-investeerder adviseert om er de komende 30 seconden niet aan te zitten

‘Op de lange termijn bekijken’

Bitcoin-goeroe Jason geeft in zijn podcast iedere week tips aan mensen die nieuw zijn in de cryptowereld. Zijn regel nummer 1 is: ‘Als je bitcoin koopt, moet je er eigenlijk de komende 30 seconden niet aan zitten.’

“Laat je niet gek maken door de steeds veranderende koersen, en probeer er echt de komende halve minuut vanaf te blijven”, legt Jason uit. Hij begrijpt de verleiding om na drie seconden je net aangeschafte Bitcoin weer te verkopen, maar legt uit dat dat een beginnersfout is. “Je moet er echt nog secónden vanaf blijven. Je moet een investering in Bitcoin echt zien als een investering op de lange termijn. Zeker 30 seconden en het liefst langer.”

Duurzaam beleggen is investeren in de lange termijn, voor jezelf én de wereld. Lees meer over de verschillen tussen speculeren in bitcoins en beleggen.