Bangkok Click Studio/Shutterstock.com

Janneke wil haar baas graag ontlasten en werkt 120 uur per week

‘Als baas ben je al snel overwerkt’

Janneke is extreem begaan met haar baas  en werkt daarom met liefde 120 uur per week. “Je hoort tegenwoordig steeds vaker over mensen die overwerkt zijn enzo, en dat zou ik mijn baas nooit toewensen”, zegt Janneke. “Daarom zet ik met liefde een stapje extra, in de vorm van in de avonden en in het weekend doorwerken. Je moet er toch niet aan denken dat mijn lieve baas straks ziek thuis zit omdat ze te hard heeft gewerkt? Denk ook eens aan haar kindjes, denk ik dan.”

Jannekes baas is blij met haar inzet. “Ja, echt een topper, Johanna. O, Janneke, pardon. Ja, daar hoor je niet zo vaak iets van, ze is een beetje stil, maar het lijkt me een prima werkkracht hoor.”


Niet lekker in je vel? Niet fijn! Bij Just zorgverzekering – de #1 in zorgapps – krijg je met App de coach makkelijk een laagdrempelig advies over je mentale gezondheid. Waar en wanneer jij wilt. Just wat je nodig hebt.