Rawpixel.com/Shutterstock.com

Klimaatverandering: man heeft hele jaar last van winterdip

Wat een pech: deze man heeft door klimaatverandering het hele jaar door last van winterdip. “Het is voor mij erg spijtig”, legt de man uit. “Ik had stiekem ergens gehoopt dat het door de opwarming van de aarde juist warm zou worden en ik dan geen last meer had van sombere seizoensgebonden klachten, maar het tegendeel is waar. Ik had buiten de mogelijkheid gerekend dat het meer en vaker zou regenen en ik mij als gevolg daarvan somberder zou voelen.”

De man probeert er maar het beste van te maken. “Tja, het klimaat verandert en ik voel me het hele jaar door down. Ik weet niet of daar veel aan te doen is.”

Gelukkig is er nu App de Coach van Just, daarmee krijg je snel inzicht in je mentale gezondheid en kun je hier zelf mee aan de slag. Waar en wanneer jij wilt. #Justwatjenodighebt