Kleber Cordeiro/Shutterstock.com

Man met e-reader zou ‘eigenlijk meer door Instagram willen scrollen’

De 28-jarige John uit Elst zit elke dag urenlang op zijn e-reader te kijken. Te veel als het aan hem zelf ligt. Hij heeft zich daarom voorgenomen minder tijd op zijn e-reader door te brengen in de toekomst. “Ik zou eigenlijk veel vaker hersenloos door Instagram en TikTok willen scrollen, maar dat komt er dan niet van.”

“Die tijd dat ik naar dit stomme scherm staar, had ik ook op mijn telefoon naar vakantiefoto’s kunnen kijken van mensen die ik al tien jaar niet meer heb gezien”, zegt John. “De meeste dingen die ik lees zijn niet eens echt gebeurd!”


Bij de online Bibliotheek kies je uit ruim 34.000 e-books en 6.500 luisterboeken. Leen je boeken eenvoudig via de online Bibliotheek-app en lees deze direct op je telefoon of e-reader. Er gaat een wereld aan verhalen voor je open.