Eenzame vis in aquarium gerustgesteld: ‘Er zwemmen meer vissen in de zee’

Maanvis Lola voelt zich vaak alleen in het kleine aquarium op de slaapkamer van de 28-jarige Kees. Toch weet ze zichzelf vaak gerust te stellen: “Er zwemmen meer vissen in de zee.”

“Misschien blijf ik wel voor altijd alleen”, verzucht maanvis Lola terwijl ze van het aquariumplantje naar de grote steen zwemt. “Zal ik ooit iemand vinden die helemaal bij mij past? Waarschijnlijk vind ik nooit iemand om samen rondjes mee te zwemmen in deze glazen bak.” Op die momenten moet maanvis Lola tegen zichzelf zeggen: kop op, er zwemmen nog genoeg vissen in de zee. “Dat helpt wel, heel soms.”

Een rijke natuur is in ieders belang. Kies voor de bank die investeert in een rijke natuur. Want bankieren bij ASN Bank is een van de meest simpele duurzame keuzes die je kunt maken. Zo maakt geld gelukkig.