Man maakt smoothie met cola voor ontbijt want de yoghurt is op

De 23-jarige Dennis heeft geen yoghurt in huis en daarom maakt hij zijn smoothie vanmorgen met cola. “Zal net iets anders smaken, maar kan wel toch?”

Dennis stopt de cola in de blender en gooit er ijs, banaan en bevroren framboos bij. Het mengsel kleurt al snel donkerbruin en begint te schuimen. Dennis haalt een vinger door het klonterige geheel en stopt die in z’n mond. Dat valt tegen. “Misschien had ik toch even yoghurt moeten kopen”, zegt hij met een vies gezicht. “Maar goed: het is maar voor m’n vriendin. We zien wel of het in de smaak valt.”

Heb jij ook geen zuivel in huis maar gaat een cola smoothie jou te ver? Getir bezorgt zuivel van Campina in Amsterdam binnen 10 minuten bij jou thuis. Probeer het snel uit want tot en met 30 juli verloten Campina en Getir onder kopers van Campina 5 Garmin Smartwatches en 30 tickets voor het TeamNL Olympic Festival in Den Haag. Download hier de app.