Man haalt hor weg bij ramen want alle insecten zijn welkom

De 35-jarige Jeroen geeft veel om de natuur. Daarom haalt hij alle horren weg bij de ramen van zijn slaapkamer. “Alle insecten zijn welkom.”

“Ik draag alle insectenpopulaties een warm hart toe”, zegt Jeroen terwijl hij een mug van zijn neus slaat. “Ik slaap altijd een stuk beter als ik omgeven ben door muggen, omdat ik dan weet dat ze zich thuis voelen. Als de bossen een hor zouden hebben om mensen buiten te sluiten, zouden we dat ook niet leuk vinden. Alle ramen en deuren moeten open! Mi casa, su casa!”

Een rijke natuur is in ieders belang. ASN Bank is de eerste bank ter wereld die in 2030 een netto positief effect op de biodiversiteit nastreeft. Kies voor de bank die investeert in een rijke natuur. Want bankieren bij ASN Bank is een van de meest simpele duurzame keuzes die je kunt maken. Zo maakt geld gelukkig.