Verstandige man heeft altijd hand in broek tijdens voetbal kijken

‘Je moet je als man regelmatig checken van onderen’

Dit is Bernard. Bernard heeft altijd zijn hand in zijn broek tijdens het voetbal kijken. Zijn vriendin vindt het smerig en platvloers, maar zij snapt niet dat Bernard dit doet voor zijn gezondheid. “Je moet je als man regelmatig checken op zaadbalkanker.”

“Dit zijn niet alleen mijn stressballen. Er kan vanalles mis zijn daaronder, schat”, zegt Bernard terwijl hij met een half oog naar de wedstrijd blijft kijken. “En aangezien jij mijn stelletje slechts heel incidenteel wilt checken, doe ik het zelf maar. Veiligheid voor alles.”

Bernard vindt zijn vriendin ook een beetje hypocriet. “Jij kijkt toch ook af en toe of je een knobbeltje onder je borsten hebt?” Na dit punt te hebben gemaakt laat Bernard zijn hand weer in z’n broek glijden. “Die kiwi’s checken zichzelf niet hè.”

Check iedere maand ook je eigen kiwi’s. Geef zaadbalkanker geen kans. Meer weten? Lees hier waar je op moet letten.