Man op feestje legt zijn baan uit in 20 minuten durende presentatie

De 31-jarige Wander is altijd goed voorbereid als mensen op feestjes vragen wat hij doet voor werk. Aan de hand van een 20 minuten durende presentatie legt hij het stap voor stap voor ze uit.

“Dus bij de afdeling Strategy wordt gewerkt met systeemcloud software”, vertelt Wander terwijl hij het vierde blad omslaat aan een dertiger met een rossig baardje en een witbiertje in de hand. “En die software moet elke maand geautomatiseerd worden. Nou goed: dat doet Mike dan. Maar dit moet je even onthouden. Dit komt terug op dia 22.”

Tien minuten later, als het publiek om onduidelijke redenen nog niet is aangezwollen maar nog steeds alleen bestaat uit de jongen met het witbiertje, nadert de presentatie van Wander z’n kern. “Dus in de ondersteuning van finance, je weet wel: Wilma en Henk die we hebben gezien op dia 8, zit ik daar tussen de Scrum Master en de klant in. Innovatie is key zoals we altijd zeggen bij ons op hub 6. Dan is het nu tijd voor vragen.”

Visma is een innovator in bedrijfsoplossingen voor accountants, gemeentes, scholen, finance, zorginstellingen, HR, ondernemers en overheid. Toch is Visma bij het grote publiek nog best onbekend. Dat terwijl Visma elke dag ruim één miljoen Nederlanders vooruit helpt met innovatieve cloudsoftware. Lees hier hoe ook jij gebruik kunt maken van Visma. Visma – Make progress happen.