Hoe kom je van je schuldgevoel af na het weggooien van restjes eten?

5 tips

Je kent het wel: je hebt je restjes eten netjes in een bakje in de koelkast gezet, maar na een paar dagen is het ergens achterin beland en zijn de ingrediënten niet heel goed meer te herkennen. Uiteindelijk gooi je het dus toch weg omdat je de rest van de week zin had in iets anders. 5 tips om het slechte gevoel dat je hiervan krijgt te compenseren:

1. Probeer van de paprikamix ook de groene op te eten

2. Zeg bij het tankstation dat je het bonnetje niet hoeft

3. Eet die supersize pizza die je hebt besteld helemaal op

4. Til je boodschappen naar de auto en neem geen tasje

5. Koop een extra vriezer om restjes later weg te kunnen gooien

Het kan ook makkelijker. Bankieren bij ASN Bank is een van de meest simpele duurzame keuzes die je kunt maken. Kies voor de bank die investeert in een rijke natuur en stap over naar ASN Bank. Zo maakt geld gelukkig.