Softwareontwikkelaar wordt dag in dag uit lastiggevallen door groupies

Dit had Sam niet verwacht toen hij zijn eerste commits naar Github deed: dat hij vijf jaar later niet meer normaal over straat kon. De 23-jarige software-ontwikkelaar kan zelfs de deur niet uit zonder door een haag van krijsende mannen en vrouwen te moeten lopen. “En het is niet eens dat ze per se heel erg fan zijn van mijn werk of dingen van me willen leren”, legt Sam uit. “Ze willen gewoon keiharde seks.”

Ervan naast zijn schoenen lopen doet Sam gelukkig niet. “Ik snap het ergens ook wel natuurlijk”, legt hij uit. “Ik doe wat ik leuk vind, help klanten en verdiep mijzelf op professionele wijze. Dat ís ergens ook gewoon aantrekkelijk.”

Visma is een innovator in bedrijfsoplossingen voor accountants, gemeentes, scholen, finance, zorginstellingen, HR, ondernemers en overheid. Toch is Visma bij het grote publiek nog best onbekend. Dat terwijl Visma elke dag ruim één miljoen Nederlanders vooruit helpt met innovatieve cloudsoftware. Lees hier hoe ook jij gebruik kunt maken van Visma. Visma – Make progress happen.