Studio Speld/Shutterstock.com

Man met pijnlijke knie vindt naar de fysio gaan onzin: ‘Het bloedt niet eens’

Maarten-Jan heeft na een val met de fiets al wekenlang verschrikkelijke last van zijn knie. Toch gaat hij niet naar de fysio: “Waarschijnlijk stel ik me aan. Het bloedt niet eens.”

“Hoe erg kan het zijn?” kermt Maarten retorisch terwijl hij een van pijn vertrokken gezicht trekt. “Moet je kijken: het bloedt niet eens.” Hij wrijft een paar keer over zijn knie, die pimpelpaars is. “De pijn zal wel tussen mijn oren zitten.”

Maarten-Jan staat op van de bank en hinkt naar de koelkast. “Ik moet even goed eten. Vanavond voetbaltraining.”

Direct weten wat er aan de hand is? Bij Just – de #1 in zorgapps – krijg je met App de Fysio makkelijk een online behandeling van een fysiotherapeut. Waar en wanneer jij wilt. Bij Just is je zorgverzekering nét even anders.