Door algoritme luistert Melanie (26) al vier jaar de twee zelfde liedjes

‘Als de een is afgelopen wordt de ander aangeraden, en andersom’

Vroeger luisterde de 26-jarige Melanie naar alle soorten muziek: rock, pop, r&b, country en jazz. Maar sinds ze muziek op Youtube luistert is haar smaak veranderd. Ze luistert nu alleen nog maar twee nummers: Shape of You van Ed Sheeran en Rockabye van Clean Bandit.

“Als de één is afgelopen, wordt de ander aangeraden”, zegt Melanie. “En andersom.” Soms raden vrienden van Melanie een nummer aan via de app, maar daar klikt ze dan uit voorzorg niet op. “Die nummers ken ik nog niet. Het kan vanalles zijn en straks is het niet leuk. Ik hou het bij Ed Sheeran. En voor de afwisseling Clean Bandit.”

Laat je algoritme niet alles beslissen. Bepaal zelf wat je liket, streamt en kijkt. Net zoals je bij
Tele2 zelf bepaalt of je een vast contract wil, of maandelijks kan opzeggen. #bepaalhethelemaal