Singles komen eindelijk weer knappe vrijgezellen in het echt tegen om ze daarna thuis op te zoeken op datingapp

Na maanden van lege straten, kroegen en terrassen kunnen de vrijgezelle Nederlanders weer opgelucht ademhalen. Met het afbouwen van de lockdown zijn er volop kansen om buiten, in het echte leven, de liefde van je leven tegen te komen. Die kun je dan eindelijk weer vluchtig aankijken, snel je hoofd wegdraaien, straal negeren en thuis opzoeken op een datingapp.

De 28-jarige Eva kan niet wachten. “Dit wordt wat mij betreft de summer of love. Ik ga al mijn apps verwijderen, de hele dag flaneren op het terras en na 16 witbier die apps thuis weer opnieuw downloaden om die ene jongen te zoeken met wie ik de hele dag oogcontact had.” 

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met JCDecaux. Marktleider op het gebied van buitenreclame. Buiten is JCDecaux!