Teamgenoot kan met behulp van een brace, zes rollen tape en een kruk toch helftje meedoen

Dylan (28), verdediger van het zaalvoetbalteam De Fluitrovers, kan ondanks meerdere kwetsuren toch een helftje meevoetballen. Hij is namelijk nog niet naar de fysio geweest om te vragen wat er met hem aan de hand is, en als hij een brace om z’n knie doet, wat rollen tape rond z’n benen wikkelt, een kruk pakt en wat tijgerbalsem over z’n hamstrings smeert, moet het wel even gaan.

“Ik heb wel last, maar heb nog geen tijd gehad om naar de fysio te gaan”, zegt Dylan. “Dus volgens mij gaat het nog wel.”

Direct weten wat er aan de hand is? Bij Just – de #1 in zorgapps – krijg je met App de Fysio makkelijk een online behandeling van een fysiotherapeut. Waar en wanneer jij wilt. Bij Just is je zorgverzekering nét even anders.