Irene deed één verkeerde swipe op Tinder en krijgt nu alleen nog jongens te zien die vissen vasthouden

Eén onhandige swipe was ervoor nodig om het date-leven van Irene volledig te verwoesten: ze swipete naar rechts bij een jongen die een snoekbaars in z’n hand hield. Sindsdien komt er op haar tijdlijn niets anders voorbij dan jongens die vol trots vissen laten zien.

“Ik hou van jongens met bruine krullen die humor hebben en goed kunnen koken”, verzucht Irene. “Maar het algoritme denkt dat ik op jongens val met een visvergunning. Alleen maar omdat ik een jongen met krullen tegenkwam die een vis vasthield. Zo bedoelde ik het niet.”

Het liep snel spaak met de snoekbaars-jongen en sindsdien zit ze als een rat in de val. “Ik heb alles geprobeerd om te ontsnappen, bij elke vis swipe ik naar links. Maar het algoritme denkt dat ik de vissen niet groot genoeg vind. Laatst kreeg ik een jongen met een Europese meerval in z’n armen. Help.”

Laat je algoritme niet alles beslissen. Bepaal zelf wat je liket, streamt en kijkt. Net zoals je bij
Tele2 zelf bepaalt of je altijd of alleen in het weekend unlimited hebt. #bepaalhethelemaal