Nieuw restaurant heeft zeer biodiverse menukaart

In Amersfoort is een gloednieuw restaurant geopend: Tous les Animaux Sauvages. Het restaurant heeft een uniek biodiverse menukaart: vrijwel elke diersoort staat erop. 

“U kunt bij ons van alles kiezen”, zegt de ober aan ons tafeltje. “Wilt u een potpourri van bedreigde diersoorten? Een mélange van boomvalken, duinpiepers en brilduikers? Of gewoon een traditionele kipsaté gekruid met onbeperkte spareribs? Het kan allemaal.”

De restauranthouder raadt elke Nederlander aan om naar z’n restaurant te komen: “Voor iedereen die ooit nog een tijger, een nijlpaard of een kwartelkoning wil zien: het kan alleen bij ons.”

Een rijke natuur is in ieders belang. ASN Bank is de eerste bank ter wereld die in 2030 een netto positief effect op de biodiversiteit nastreeft. Kies voor de bank die investeert in een rijke natuur. Want bankieren bij ASN Bank is een van de meest simpele duurzame keuzes die je kunt maken. Zo maakt geld gelukkig.