Irene heeft de hele winter hard getraind om er goed uit te zien tijdens precies één weekendje bier zuipen

Fitgirl Irene heeft zes maanden intensief getraind om haar lichaam knetterstrak te krijgen en ze kan niet wachten die gains in een lang weekend met bier zuipen weg te gooien. “Van november tot april ben ik om half zeven ‘s ochtends opgestaan om squats, pull ups, burpees, crunches en situps te doen”, zegt Irene, “zodat ik begin mei precies een weekend lang gortdroog en met spieren als scheepskabels mezelf kan volgooien met bier.”

Irene ‘kan niet wachten’ tot na een weekend haar lichaam weer ‘de oude is’. “Na dat weekend ben ik weer lekker uitgedijd en voel ik mijn spieren amper nog terug. Daar heb ik drie keer per week voor gekickbokst in een park, daar heb ik twee keer per week tien kilometer voor gerend. Het gevoel dat het allemaal voor niks was, omdat je door bier zuipen op een terras zo loeihard weer aankomt, daar doe je het eigenlijk voor.” 

Ga jij zo ook weer het terras op? Pak eens een momentje voor jezelf met een Frank Seltzer. Een hard seltzer met 4.5% alcohol, maar zonder poespas. Bruisend mineraalwater met 4,5% alcohol, een frisse fruitige smaak en slechts 25 calorieën per 100 ML. Verkrijgbaar in de smaken limoen, perzik en framboos op www.frankseltzer.nl en in de grotere Albert Heijns.