Rijksoverheid komt met reclameborden met lange zinnen zodat auto’s minder snel rijden

De Rijksoverheid is een campagne gestart met reclameborden langs de weg met hele lange slogans met moeilijke woorden. Op die manier hopen ze dat auto’s minder hard zullen rijden, zodat ze alles kunnen lezen.

‘Beste automobilist, bedankt voor uw aandacht, we willen het graag even hebben over uw snelheid, omdat het ons is opgevallen, en niet alleen ons trouwens, we waren laatst bij onze buren op bezoek en die hadden het er ook al over, dat eh, waar waren we nou, shit, ja nu zijn we het kwijt, eh, nee wacht niet doorrijden, we hebben het bijna, o ja, dat jullie redelijk vaak, regelmatig zeg maar, te hard rijden.’


Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met JCDecaux. Marktleider op het gebied van buitenreclame. Buiten is JCDecaux!