Nieuwe ‘Coming to America’-film duurt 3 minuten: vlucht prins Akeem geannuleerd vanwege corona

Goed nieuws voor mensen met een korte concentratieboog: de gloednieuwe film Coming 2 America duurt slechts 3 minuten. De korte duur is het gevolg van de geannuleerde vlucht van prins Akeem.

“Het koninkrijk Zamunda (waar prins Akeem vandaan komt, red) is momenteel een risicogebied”, zegt de Amerikaanse president Joe Biden. “Er zijn veel besmettingen en er is ook nog eens sprake van de gevaarlijke Zamundiaanse variant. We konden helaas geen toestemming geven voor deze vlucht.”

Prins Akeem reageert verontwaardigd op het besluit van de Amerikaanse regering: “Het is alsof ze zeggen ‘FUCK YOU, PRINCE AKEEM’. Maar goed, dat heeft ook wel weer wat. Mochten ze meelezen: FUCK YOU TOO!”

Coming 2 America staat sinds vandaag online op Prime Video. Kijk hem nu (of vanavond)!