Volkskrant komt met digitale krant van gisteren om je vis in te verpakken

De app van de de Volkskrant is nu nog veelzijdiger. Naast live nieuws en een pdf-versie van de papieren krant heeft de app nu ook een functie waarmee je de krant van gisteren kunt oproepen om de vis mee te verpakken.

“Een krant heeft van oudsher twee functies: op de hoogte blijven van belangrijke ontwikkelingen en vis verpakken. De Volkskrant is de eerste krant die beide functies digitaal aanbiedt in één app”, zegt hoofdredacteur Pieter Klok trots.

De Volkskrant heeft nog meer digitale innovaties in petto. Later dit jaar hoopt de krant een functie in de app te integreren waarmee je smartphone of tablet op de grond kan leggen als je het plafond aan het witten bent.

De digitale Volkskrant is vernieuwd. Al het goede van de Volkskrant vanaf nu op één vaste plek. Download hier de app.