Emely viert oud en nieuw door seconden af te tellen die ze nog heeft tot kiezen zorgverzekering

Ieder jaar met oud en nieuw nodigt Emely wat vrienden uit bij haar thuis. Dan kijken ze samen naar de klok op tv en tellen ze de laatste seconden af die ze nog hebben om te wisselen van zorgverzekering.

“TIEN!”… Hm, hoe zit het eigenlijk met mijn zorgverzekering? Zit ik nou nog bij mijn ouders of zi-“NEGEN”… Ik ben al heel lang niet bij de tandarts geweest. Shit dat moet toch elk jaar of- “ACHT”… o ja! Had ik niet ergens last? M’n hiel ofzo? “ZEVEN”… Komen mijn verstandskiezen niet binnenkort door? “ZES”… Is er een verzekering tegen hartkloppingen? “VIJF!” Ik denk dat ik er twee neem. “VIER” Oh, dat kan niet. “DRIE” Ik kan m’n vrienden even appen welke verzekering zij hebben. “TWEE” Wacht, ik ga toch- ”EEN!” Ja, die! “GELUKKIG NIEUWJAAR!”


Wil jij niet zoeken naar een zorgverzekering maar gewoon lekker oud en nieuw vieren? Bij Just is je zorgverzekering nét even anders. Minder keuzes, meer gemak. En je bent wel altijd verzekerd voor wat echt noodzakelijk is. Stap nu over naar Just.