Man wint 43 miljoen in loterij en geeft het jaar 2020 alsnog een 6

De 35-jarige Jeroen heeft gisteren 43 miljoen gewonnen met een loterij. Als gevolg van deze meevaller geeft hij het jaar 2020 alsnog een 6.

“Het is een wat hoge waardering, ik weet het”, zegt Jeroen. “Maar je moet bedenken dat ik dit jaar ook 43 miljoen euro heb gewonnen. Daardoor kon ik het jaar alsnog nét een voldoende geven.”

Voor Jeroen is het een kwestie van dingen tegen elkaar wegstrepen. “Je mocht bijna het hele jaar niet feesten, het pretpark was maandenlang dicht, alle nieuwe films werden uitgesteld, ga zo maar door.” Jeroen heeft de lijst erbij gepakt waarop hij alle voor- en nadelen dit jaar goed heeft bijgehouden.

“Maar daar staat tegenover dat ik nu de rest van m’n leven financieel onafhankelijk ben en als dit allemaal voorbij is een gigantisch feest in een villa op Toscane kan organiseren. En natuurlijk hebben de vliegmaatschappijen al hun vluchten geschrapt, maar ik kan wel m’n privévliegtuig overal naartoe pakken.”

Jeroen heeft op het laatste moment zijn cijfer daarom toch wat verhoogt. “Al met al was het voor mij een jaar met twee gezichten. Heel dubbel allemaal. Een 6 dus.”

Speel nu mee met Eurojackpot en maak van jouw jaar ook een dikke voldoende. De jackpot staat nu op maar liefst 43 miljoen. En met de code HNY krijg je nu 12 trekkingen en betaal je er maar 10. Koop nu je loten. Speel bewust, 18+