Geen ballen in huis? Winkels dicht? Jeu de boulesballen werken net zo goed!

Wie last minute toch nog even z’n kerstboom wil versieren heeft een probleem. De winkels zijn dicht en pakketjes worden vertraagd geleverd. Maar geen zorgen: met de jeu de boulesballen die je vast nog wel ergens op zolder hebt liggen maak je binnen een handomdraai alsnog een feest van kerstboom. 

Het ophangen is simpel: boor een gat in de bal en steek er een plug en een schroef met een ophanghaakje in. Vervolgens is het aan jou of je de ballen verder wil versieren – het heeft ook juist wel iets, de metallic look. En, bijkomend voordeel: deze ballen slaat je kat echt maar één keer uit de boom. 

Wéér niet voorbereid op kerst? Nog op zoek naar een cadeautje, en durf je niet aan te komen met een zelfgeschreven tegoedbon om ‘echts iets leuks te gaan doen’? Koop dan een van die Boules-bonnen van Mooie Boules: 5 euro voor een baantje dat normaal 12,50 euro kost. Nu besteld, morgen in huis.