Man met keuzestress heeft zich per ongeluk verzekerd bij Bohemian Rhapsody

De 34-jarige Arnoud moest deze december zoveel keuzes maken dat er hier en daar wat is misgegaan. Zo heeft hij als beste nummer ooit een gebraden kalkoen geselecteerd en heeft hij een zorgverzekering afgesloten bij Bohemian Rhapsody. 

“Ja stom”, zegt Arnoud over zijn keuze voor Bohemian Rhapsody als zorgverzekeraar. “Want het is een leuk nummer, maar wat mij betreft niet de beste zorgverzekeraar aller tijden. Gelukkig ben ik wel meteen aanvullend verzekerd voor Hotel California. Dat is dan wel weer handig, want van dat nummer gaan m’n oren altijd bloeden.”

Ook het kerstdiner van Arnoud gaat dit jaar bijzonder verlopen. Hij heeft namelijk per ongeluk een zorgverzekeraar uitgenodigd om bij hem te komen eten. “We gaan wel zien of het gezellig wordt. Op het menu staat een kunstkerstboom. Dus daar zal het in ieder geval niet aan liggen.”

Last van eindejaarskeuzestress? Bij Just is je zorgverzekering nét even anders. Minder keuzes, meer gemak. En je bent wel altijd verzekerd voor wat echt noodzakelijk is. Stap nu over naar Just.