Zorgverzekering Kwakzalver verzekert je voor alles, behalve reguliere zorg

Ben jij het ook zo zat dat er altijd automatisch reguliere zorg in je zorgpakket zit? Dan is er goed nieuws! Bij zorgverzekering Kwakzalver ben je alleen verzekerd voor behandelingen waarvan nooit wetenschappelijk is vastgesteld of ze werken.

Acupunctuur, verzekerd. Chinese geneeswijzen, verzekerd. Kristallen, verzekerd. Met een medium bellen, verzekerd. Praten met planten, verzekerd. Je niet laten inenten, verzekerd. 5G-stralingstherapie, verzekerd. Klei eten, verzekerd. Tandenfee, verzekerd. Het sherrydieet, verzekerd. Gebroken been, niet verzekerd. Dat zou de zorgverzekering alleen maar onnodig duur maken.

Kwakzalver heeft ook een eigen vergelijkingssite. Op die site kom je altijd uit op Kwakzalver.

Met de Zorgvergelijker van Consumentenbond vind je in een paar simpele stappen de zorgverzekering die aansluit bij je wensen. Consumentenbond biedt deskundige en eerlijke informatie zodat jij zelf de juiste beslissingen kunt nemen.