Welk zorgpakket past het best bij jouw goddelijke lichaam?

Je moet weer op zoek naar een zorgverzekering, maar wilt niet voor allerlei dingen betalen die je niet nodig hebt vanwege je zo goed als nieuwe lijf en briljante gezondheid. Maar waar je perfecte wezen dan voor te verzekeren? Heb je een polis nodig voor een blauw oog? Of voor hypochondrie? Doe onze quiz en kom erachter welk pakket jij aankomend jaar niet nodig hebt!

0%

1. Wat is je gevaarlijkste hobby?

2. Wat geef je gemiddeld per maand uit aan medicijnen?

3. Hoeveel vingers steken we op?

Dit zijn de overbodige polissen die we voor jou hebben geselecteerd:
Een schaafwondenpolis
Een liefdesverdrietverzekering
Monocle-verzekering (tweede monocle gratis)

Wil jij gewoon verzekerd zijn voor de dingen die je écht nodig hebt? Bij Just is je zorgverzekering nét even anders. Minder keuzes, meer gemak. En je bent wel altijd verzekerd voor wat echt noodzakelijk is. Stap nu over naar Just.

Een hypochondrie-verzekering
Ziek-zwak-misselijk-verzekering
Een mannengriep-polis
Brakheid-polis

Wil jij gewoon verzekerd zijn voor de dingen die je écht nodig hebt? Bij Just is je zorgverzekering nét even anders. Minder keuzes, meer gemak. En je bent wel altijd verzekerd voor wat echt noodzakelijk is. Stap nu over naar Just.