Wat betekenen verschillende bosjes bloemen?

Je kent het wel: je krijgt van je geliefde een bosje bloemen, maar in plaats van het gebaar te waarderen, begin je het te wantrouwen. Waarom krijg je bloemen? Is er iets aan de hand? Is je geliefde vreemdgegaan? Dit soort gedachten zijn volkomen logisch, maar ook onnodig. Aan het boeket kun je namelijk precies zien wat er aan de hand is. Wij leggen de betekenis van elk bosje bloemen uit!

Bosje tulpen
“Kom eens onder dat dekentje vandaan, de lente is begonnen!”

1 rode roos
“Ik ben (nog steeds) verliefd op je.”

12 rode rozen
“Ik ben vreemdgegaan met Jordy van om de hoek. Sorry.”

12 witte rozen
“Ik ben vreemdgegaan met Denise van om de hoek. Sorry.”

Fraai handgebonden biedermeier boeket met gemengde kleuren bloemen zoals santini, germini, roosjes en andere seizoensbloemen
“Ik heb je Playstation kapot gemaakt.”

Bosje Bomen
“Ik maak me zorgen over massale houtkap en geef je daarom een Bosje Bomen cadeau. Voor elk Bosje Bomen wordt een stuk bos in het Atlantisch Regenwoud in Brazilië hersteld. In dit unieke en mysterieuze woud is namelijk al enorm veel bos verdwenen.”

Geef ook een Bosje Bomen en herstel samen met het Wereld Natuur Fonds een stuk van het Atlantisch Regenwoud.