De 3 beste geuren om anderen op 1,5e meter afstand te houden

Als je straks weer met veel vrienden tegelijk mag afspreken, blijft het belangrijk om 1,5 meter afstand te houden. Met deze 3 geuren weet je zeker dat niemand te dicht bij je in de buurt komt!

Gedragen sokken van je opa-geur
Haal een paar gedragen sokken uit de wasmand van je opa en wrijf jezelf grondig in. Hoofd, buik, rug, benen, het is belangrijk om geen enkel stukje lichaamsoppervlak te vergeten. Droog jezelf nu 30 minuten op kamertemperatuur et voilá: je ruikt van top tot teen naar het onderstel van iemand die graag Bingo speelt.

Vergeten ui-geur
Maak jezelf de geur eigen die uit de koelkast tevoorschijn komt als je ‘s nachts bent vergeten de bak met uien goed af te sluiten. Je komt aan deze geur door een bak met uien niet goed af te sluiten en vervolgens een nachtje in de koelkast te overnachten. Simpel maar doeltreffend!

Wodka met knoflook-geur
Drink voordat je de deur uitgaat een klein wodka-aperitiefje aangelengd met een teen knoflook. Adem in, adem uit. Je bent klaar om te gaan!


Met Absolut Vodka Garlic geniet je van een leuke avond en houd je iedereen op gepaste afstand. Afstand houden is nog nooit zo makkelijk geweest. #proostopafstand