Groep werknemers vestigt record in escape room: binnen 15 seconden ruzie

Sommige groepen doen er werkelijk uren over, maar werknemers van Creative Solutions BV hadden het binnen no-time voor elkaar. Slechts 15 seconden hadden ze ervoor nodig om slaande ruzie te krijgen in een escape room. Een nieuw record.

“Het vorige record stond op naam van een groep vrienden uit Elst”, zegt de manager van de escape room. “Die hadden er 25 seconden voor nodig om elkaar de huid vol te schelden. Daar stonden we al van te kijken, maar de werknemers van Creative Solutions deden er nog eens een schepje bovenop. Dit team is echt super goed op elkaar ingescholden. Kwestie van vooraf slimme keuzes maken. Ik vermoed dat ze vaker naar escape rooms gaan met z’n allen.”

Natuurlijk was er een leuke verrassing voor de nieuwe recordhouders: ze kregen een surprise-pakket met chocolade, een hangslotje met het logo van de escape room erop en 200 pleisters.

Benieuwd of het Kevin lukt om uit de escape room van Mobiel.nl te ontsnappen? Bekijk hier de hele video. Wie slim kiest, kiest Mobiel.nl.