Throwback: dit nummer komt uit januari 2020

De 34-jarige Mike gaat helemaal terug in de tijd. Hij hoorde namelijk net een nummer op de radio dat in januari een hit was. “Dit brengt mij helemaal terug naar de tijd dat ik met groepen van 10 mensen was.”

“Ach januari 2020, wat een onbezonnen tijd”, mijmert Mike terwijl hij op zijn stuur meedrumt met de muziek. “Ik weet het nog goed dat ik dit nummer voor het eerst hoorde: het was in een discotheek en ik stond op de dansvloer met allemaal mensen om mij heen. Kun je je nu amper iets van voorstellen, maar discotheken bestonden toen nog gewoon. En dicht tegen mij aan stond de donkerharige Shelley. We waren verliefd, maar geen huishouden. Toch kwam de handhaving ons niet uit elkaar halen. En toen plots hoorde ik het door de luidspreker schallen: Blinding Lights van The Weeknd. We hebben de hele nacht gedanst. Het was de mooiste nacht uit ons leven.”

Alle nummers en muzikale herinneringen samen, maken de Q-top 1000 de lijst van je leven. Je hoort de Q-top 1000 van 15 t/m 20 november bij Qmusic.