Bij Shell is bijna volledige communicatie al duurzaam

Shell wil nog voor het einde van het jaar dat 95 procent van de communicatie over duurzaamheid gaat. Dit ambitieuze plan deelt Shell in een nieuwe video. “We zullen niet stoppen tot iedere zin, ieder woord duurzaamheid benadrukt. ”

“95 procent van onze investeringen gaan op dit moment naar de fossiele industrie. Als we dan 95 procent van onze communicatie over duurzaamheid laten gaan, houden we alles mooi in balans”, zegt woordvoerder Jos. “Een beter imago begint bij jezelf.”

Shell is de grootste vervuiler van Nederland. Het bedrijf stoot 2x zoveel CO2 uit als heel Nederland bij elkaar. Shell betaalde miljoenen per jaar aan lobbyclubs die de klimaatcrisis ontkennen. We moeten nu in actie komen. Doneer hier voor de rechtszaak van Milieudefensie tegen Shell om te voorkomen dat de aarde meer dan 1,5 graad opwarmt.