Man gaat niet naar fysio maar maakt de hele tijd pijnlijke beweging om te checken of hij nog lage rugpijn heeft

De 35-jarige Xavi heeft sinds vorige week last van een lage rugpijn als gevolg van een verkeerde houding. Bepaalde bewegingen doen daardoor nu heel veel pijn.

Xavi is voorlopig niet van plan om naar de fysio te gaan. Hij denkt namelijk zelf al te weten wat het probleem kan zijn. “Steeds als ik naar voren buk, doet mijn onderrug ontzettend veel pijn. Ik voel het helemaal in mijn benen. Dus ik denk dat ik er daar iets mis is.”

“Aiiiii, ja die zit nog helemaal niet goed”, constateert Xavi vastberaden. “Ik weet het zeker hoor, dit voelt absoluut niet best. Arghhh.”

Direct weten wat er aan de hand is? Bij Just – de #1 in zorgapps – krijg je met App de Fysio makkelijk een online behandeling van een fysiotherapeut. Waar en wanneer jij wilt. Bij Just is je zorgverzekering nét even anders.