Man wint 44 miljoen in loterij en boekt alle vliegtuigen alsnog vol

De 26-jarige Anton heeft tot zijn grote blijdschap 44 miljoen euro gewonnen in de loterij. Hij wist meteen wat hij met het bedrag moest doen: alle vliegtuigen die door corona halfleeg blijven volboeken.

“Het is toch zonde om een vliegtuig te laten opstijgen dat nog niet eens halfvol zit?”, stelt Anton. Hij wil zijn geld goed besteden en heeft daarom alsnog de vliegtuigen volgeboekt. “128 stoelen naar Montreal boeken, dat is voor mij nu wel te doen. Als ik op die manier kan helpen, dan doe ik dat graag.”

De Eurojackpot staat op een onvoorstelbare 44 miljoen. Met zoooveel money kun je vliegtickets  kopen voor heel Nederland, maar ook heel veel andere leuke dingen. De trekking is vrijdag. Koop nu je lot. Speel bewust, 18+

Advertisement