Man op online Open Huizen Dag filmt vooral zijn eigen appeltaart

Tijdens de online Open Huizen Dag valt vooral het huis van de 36-jarige Menno op. In iedere hoek van de kamer heeft hij namelijk een stuk appeltaart gezet.

“Dus dit is de badkamer”, zegt Menno. Op de rand van het bad staat een bordje met een groot stuk appeltaart. “En hier is de meterkast.” Een donkerbruin stuk appeltaart balanceert in beeld op de Wifi-router. “Kijk, dit is het uitzicht”, zegt Menno. Hij zoomt in op het grasveld achter het huis, precies op de plek waar een stuk appeltaart ligt.

“Je moet mensen toch een beetje welkom heten”, zegt Menno. “En het ruikt hier zo lekker, maar dat moeten ze maar geloven.”

Wil je een huis kopen of juist verkopen? Op 3 oktober organiseert De Hypotheker de Online Open Huizen Dag. Op die dag kun je via De Hypotheker online meekijken naar het aanbod van koopwoningen, of kun je jouw te koop staande woning online onder de aandacht brengen.