Utrechtse met elektrische fiets woont maar 10 minuutjes van het strand

De 43-jarige Saskia Hoogeveld heeft een elektrische fiets en een nieuw huis in Utrecht. Naar eigen zeggen woont ze nu nog maar 10 minuutjes fietsen van het strand.

“Ik wilde in een leuke stad wonen, maar ook dicht bij het strand”, legt Saskia uit. “Dan kom je toch al snel uit bij Utrecht. Nu stap ik thuis op mijn fiets en 10 minuutjes later lig ik met mijn zwempakje in de zee.”

Volgens Saskia is de ligging van zijn nieuwe woning niet alleen ideaal voor een stranddag. “Je bent vanaf mij ook zo bij de Hunebedden, kwartiertje hooguit. ”

QWIC heeft voor iedereen een geschikte e-bike. QWIC ontwikkelt sportieve en comfortabele e-bikes die perfect zijn voor woon-werkverkeer of om mee te cruisen door de stad. Weten welke e-bike het beste bij jou past? Doe hier de test.