Lottowinnaar neemt al z’n vrienden mee naar sterrenrestaurant: ‘Kan iedereen even die Tikkie van 478,80 overmaken?’

Om te vieren dat hij kersvers Lotto Jackpot-winnaar is, heeft Steven zijn vijf beste vrienden meegenomen naar een sterrenrestaurant – een langgekoesterde droom. “Nu kan ik het me eindelijk veroorloven”, glundert Steven. “Super mooi om dat voor je vrienden te kunnen doen. Kan iedereen die Tikkie van 478,80 trouwens even overmaken?” 

Voorheen was Steven altijd degene die wat voorzichtig was als het aankwam op geld uitgeven. Hij zat liever bij iemand thuis dan in de kroeg en als er een rondje gehaald moest worden, dan wachtte hij net zolang tot er iemand, maar liever nog meer mensen, naar de wc was. Nu hij niet meer zo op het geld hoeft te letten, let hij nauwelijks nog op de kolom op de menukaart waar de prijzen vermeld staan. “Ah joh, niet zo zuinig, geld speelt geen rol toch jongens?” schreeuwt hij uit als iemand voorstelt om alleen een hoofdgerecht te doen.

Zijn nieuwe financiële situatie wil niet zeggen dat Steven opeens een compleet ander persoon is, constateert zijn vriend Davy: “De dag nadat hij die prijs had gewonnen wilde hij het met zijn ‘allerbeste vrienden’ vieren, omdat wij zoveel voor hem betekenen. Had hij een tafeltje ergens gereserveerd waar hij constant dure flessen champagne liet aanrukken, maar dan wel achteraf doodleuk die rekening splitten. Wat dat betreft is hij geen spat veranderd hoor.”

Voor €2,- kan jij miljonair zijn en met al je vrienden naar een sterrenrestaurant. Speel mee met Lotto, de vaakst vallende Jackpot in Nederland. Check hier hoe het werkt”