Gratis testen op rijkdom nu mogelijk in heel Nederland

Mensen die symptomen van rijkdom vertonen kunnen zich voortaan gratis laten testen. Dit heeft het kabinet vandaag bekendgemaakt. In teststraten in heel Nederland kun je jouw portemonnee afstaan en binnen een dag weet je of je rijk bent. 

Benny Silberbaum, nu bekend als de ZoooveelMoneyMan, testte positief op rijkdom. Sindsdien helpt hij andere mensen die de diagnose rijk krijgen. Zijn clientèle bestaat voor een deel uit mensen die de Eurojackpot wonnen en niet weten wat ze met het geld moeten doen. Benny: “Je kunt of bij de pakken neer gaan zitten, of zo creatief mogelijk proberen om te gaan met je nieuwe situatie”, zegt hij. “Zo heb ik bijvoorbeeld al iemand aan een wildwaterbaan geholpen voor zijn goudkarpers. En iemand kocht na een consult haar eigen radiostation zodat ze onbeperkt haar favoriete liedje op de radio kan draaien. Een ander staat nu al twee dagen geparkeerd op een parkeerplaats midden in het centrum van Amsterdam. Heerlijk. 

Gisteren zag ik iemand die na een test puissant rijk bleek te zijn vier kilo kaviaar kopen en vervolgens in de plomp gooien omdat hij geen vis lust. Toen dacht ik wel even bij mezelf ‘verdomme Benny, jij hebt echt wat betekend voor deze mensen’. Dat doet me wel wat.”

Ook al heb je lichte vermoedens, laat je gewoon testen. En als je positief test: niet getreurd, Benny staat voor je klaar! 

Test jij graag positief op rijkdom en wil je fantasierijke tips om de miljoenen euro’s die je bij Eurojackpot kunt winnen te besteden? Laat je adviseren door de ZoooveelMoneyMan. Hij tourt door heel Nederland om Eurojackpot-spelers te inspireren. Zijn motto: Laat je fantasie de vrije loop, dan is alles te koop. Bekijk hier al zijn gouden tips.