Bouw hier je eigen complottheorie over groene stroom!

Groene stroom. Sinds het op de markt is gebeuren er allemaal rare dingen in ons land. Is er een verband? Kan haast niet anders. Maar waar is groene stroom allemaal voor verantwoordelijk. Klik hier en bouw je eigen complottheorie!

0%

1. Wie is volgens jou het kwade genius achter groene stroom?


2. Waar is het idee voor groene stroom ontstaan?

3. Waar heb je last van sinds het is geïmplementeerd bij jou in de wijk?

4. Waarom houdt de overheid bewijs tegen de gevaren van groene stroom achter?

5. Wat ga je doen om het uitrollen van groene stroom in Nederland tegen te gaan?

De complottheorie:
Bill Gates
Je vermoedde het al langer, maar na vluchtig wat filmpjes op YouTube te hebben gekeken weet je het zeker: groene stroom is bedacht door Bill Gates. Waarom? Zodat mensen allemaal rotzooi gaan kopen online. Want waar koop je online rotzooi mee? Precies een computer. En wie ontwierp software voor computers, het zal toch niet meneer Gates zijn? Oh jawel. Word wakker mensen!

Het Zekergroen Energiecollectief. van Consumentenbond en Natuur & Milieu levert 100 procent Nederlandse groene stroom. Samen overstappen naar een leverancier van het Zekergroen Energiecollectief maakt verschil. Schrijf je nu vrijblijvend in en ontvang een maatwerk aanbod. Zeg jij ja, dan regelen Consumentenbond en Natuur & Milieu jouw overstap.
Jan Smit
Groene stroom is volgens jou ontwikkeld door een stel sluwe profwielrenners om gewone burgers bang te maken voor Jan Smit. Aha! Dat je die puzzel niet eerder hebt gelegd zeg. Richt nu snel een Facebookgroep op. Het is tijd om mensen ervan te overtuigen hun broodrooster in de fik te steken.

Het Zekergroen Energiecollectief. van Consumentenbond en Natuur & Milieu levert 100 procent Nederlandse groene stroom. Samen overstappen naar een leverancier van het Zekergroen Energiecollectief maakt verschil. Schrijf je nu vrijblijvend in en ontvang een maatwerk aanbod. Zeg jij ja, dan regelen Consumentenbond en Natuur & Milieu jouw overstap.
Irene Moors:
Als iemand een reden heeft om groene stroom in Nederland te willen is het wel Irene Moors. Denk maar eens na: waar werkt Irene Moors voor? Precies, de tv. En waar zijn tv’s van gemaakt? Precies, van materiaal. Waar wordt materiaal nog meer voor gebruikt? Precies, zonnepanelen. En waar worden zonnepanelen voor gebruikt? Precies, voor het opwekken van groene stroom. We hebben je door Irene Moors!

Het Zekergroen Energiecollectief. van Consumentenbond en Natuur & Milieu levert 100 procent Nederlandse groene stroom. Samen overstappen naar een leverancier van het Zekergroen Energiecollectief maakt verschil. Schrijf je nu vrijblijvend in en ontvang een maatwerk aanbod. Zeg jij ja, dan regelen Consumentenbond en Natuur & Milieu jouw overstap.
Paul McCartney:
Volgens jou is groene stroom de wereld ingebracht door Paul McCartney. Toch een hele prestatie voor iemand die al 55 jaar dood is. Hij zal wel weer geholpen zijn door de Mossad en de oorbeschermer-industrie. Typisch.

Het Zekergroen Energiecollectief. van Consumentenbond en Natuur & Milieu levert 100 procent Nederlandse groene stroom. Samen overstappen naar een leverancier van het Zekergroen Energiecollectief maakt verschil. Schrijf je nu vrijblijvend in en ontvang een maatwerk aanbod. Zeg jij ja, dan regelen Consumentenbond en Natuur & Milieu jouw overstap.

Share your Results: