Man met elektrische fiets heeft vanmiddag rondje om de wereld gefietst

De 33-jarige Frank was een middagje vrij. Hij heeft van de tijd gebruik gemaakt om met zijn elektrische fiets een rondje rond de aarde te fietsen. “Even heerlijk uitgewaaid.”

“Na het uitbreken van de corona crisis heb ik meteen een elektrische fiets gekocht”, vertelt Frank. “Je hoeft dan niet meer met het ov naar werk en je kunt in je vrije tijd ook nog eens lekker fietsen, zoals vanmiddag toen ik even een rondje aarde maakte.”

Dankzij zijn fietstassen kon Frank ook nog wat lekkers meenemen voor thuis. “Ik kwam onderweg langs een heel goede Vietnamees. Meteen een bakje gekocht en meegenomen om thuis op te eten.”

QWIC heeft voor iedereen een geschikte e-bike. QWIC ontwikkelt sportieve en comfortabele e-bikes die perfect zijn voor woon-werkverkeer of om mee te cruisen door de stad. Weten welke e-bike het beste bij jou past? Doe hier de test.