Energie regelen? Dat doet Stephan wel een keer als hij later oud is

‘Ik ben nog veel te jong om daarover na te denken’

Veel jongeren willen nog niet nadenken over het overstappen van energiemaatschappij. Zo ook Stephan (28): “Ik ben nog veel te jong om me met dat soort zaken bezig te houden. Dat doe ik wel een keer als ik later oud ben.”

Stephan slaat hiermee het advies dat hij van veel mensen kreeg in de wind. “Ouwelullenpraat, ik ben pas net afgestudeerd, dan ga ik me toch niet druk zitten maken om een energiecontract? Zolang ik jong ben, wil ik gamen en muziek maken. Het regelen van een energiecontract doe ik wel tijdens m’n midlifecrisis, dan heb ik toch alle tijd.”

Overstappen van energiemaatschappij is zo geregeld. Op Consumentenbond selecteer je zelf je nieuwe energieleverancier en stap je moeiteloos over. Bekijk de Energievergelijker van Consumentenbond en vind de energiemaatschappij die beste bij jouw situatie past.