Wat is voor jou de beste plek om een huis te kopen? 

Waar kun jij op dit moment het beste een huis kopen? In een lommerrijk natuurgebied, of toch op een verlaten industrieterrein? Beantwoord de vragen en kom erachter!

0%

1. Waar wil je wonen?

2. Heb je een partner om jouw inkomen aan te vullen?

3.  Hou je van drukte?

4. Hoe groot moet je huis zijn?

5. Hoe wil je het huis gaan bezichtigen?

6. Heb je een voorkeur qua buren?

Jouw huis is:
Een huis op de ring
Je hebt niet genoeg geld voor een huis binnen de ring, en te veel geld voor een huis buiten de ring, maar precies genoeg geld voor een huis op de ring. Voordeel: je bent zo op de A12. Nadeel: je moet opletten dat je niet wordt overreden als je de deur uitstapt.

Je eerste huis kopen? Maak het jezelf makkelijk en ga naar de Consumentenbond voor eerlijk en deskundige hypotheekadvies. Zo maak je de juiste keuze over jouw hypotheek. Bereken hier hoeveel je kunt lenen.
De Sims
Je kunt het beste een prachtig huis kopen in de Sims. Hier heb je meer ruimte en zijn de buren altijd aardig. Bovendien mag je in de Sims nog gewoon naar buiten. Waar wacht je nog op?

Je eerste huis kopen? Maak het jezelf makkelijk en ga naar de Consumentenbond voor eerlijk en deskundige hypotheekadvies. Zo maak je de juiste keuze over jouw hypotheek. Bereken hier hoeveel je kunt lenen.
Je oude slaapkamer bij je ouders
Het is misschien niet echt een huis, maar je ouders zouden het wel héél leuk vinden als je in je oude slaapkamer komt wonen. Ze hebben alvast wat van je favoriete limonade ingeslagen en zeggen dat ze een mooi prijsje voor je zullen maken. Wat een geluk!

Je eerste huis kopen? Maak het jezelf makkelijk en ga naar de Consumentenbond voor eerlijk en deskundige hypotheekadvies. Zo maak je de juiste keuze over jouw hypotheek. Bereken hier hoeveel je kunt lenen.

Share your Results: