Amoebe ontdekt op Mars: we zijn niet alleen

Eencellig organisme heet Chantal

Al sinds de mensheid bestaat, vragen wij ons af of we alleen zijn in het universum. Die vraag kan nu ondubbelzinnig met ‘nee’ worden beantwoord, want de NASA heeft een amoebe ontdekt op Mars. D
Word nu Vage Kennis voor onbeperkte toegang. Of registreer je als gast. Log hier in als je al Vage Kennis bent.

Uw reactie telt. Juist nu.

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

“NASA-directeur Charles Bolden weet niet waarom de amoebe niet zelf contact heeft gezocht met Aarde.” Heeft ze wel, een tijd terug. Maar het dossier is nog in behandeling in Ter Apel.

Reageer
gravatar

Dat onflatteuze rode geheel oogt exact als de dagelijkse diepvriespizza + twee broodjes shoarma, genuttigd net voor een nieuw krat bier dat doorgaans via de achterdeur naar binnen wordt gesleept door het figuur dat z’n intrek genomen heeft in de naast mij gelegen woning.

Reageer
gravatar

Het ziet er dan ook vooral ook uit als wat het is, namelijk het organisme wat de rotzooi opruimt die weer uit gekotst wordt als het bier op is.

gravatar

De extreem hoge intelligentie van Chantal blijkt uit het feit dat zij nooit contact met Aarde heeft gezocht.

Bij dit soort uitzonderlijk hoge intelligentie moeten wij er van uitgaan dat Chantal een mannelijke Amoebe is die misschien beter Máxima genoemd kan worden.

Reageer
gravatar

Wat er niet bij verteld wordt is dat er ook een groep verdwaalde Syrische vluchtelingen op Mars is ontdekt.

Nasa heeft een paar tenten naar hen gegooid waardoor er vijf omkwamen.

‘Als je een omelet wil bakken moet je nou eenmaal de eieren breken’ verklaarde Nasa woordvoerder Bill Dingemans luchtigjes. ‘Men wil nu meer tenten droppen totdat het niet meer nodig is’ vertelde hij cryptisch.

Reageer
gravatar

Hoezo, “geen enkel teken van agressie”? Niet communiceren, altijd maar wachten tot de ander iets doet en dan alsnog niets van je laten horen, met als enige doel de ander zich nietig te laten voelen – passief-agressief noem ik dat. Jurjen, onttrek je zo snel mogelijk aan deze toxische relatie.

Reageer
gravatar

Hoi agent Bertus,

Met de observatrice heb ik nog regelmatig contact. Binnenkort komt haar proefschrift uit met de titel ‘De toestand van de wereld in Nederland volgens Corrie van Hiernaast’ met als ondertitel ‘Een heldere kijk uit een moeras vol met amoebes’.

Dat jij niet in haar proefschrift voorkomt kun je waarschijnlijk wel begrijpen. Je altijd maar doorlopen berichten is niet inspirerend genoeg.

Corrie.

gravatar

Het is helemaal geen toxische passief agressieve Marsmicrobe, onkelpazuzu. Dat hedde gij verkeerd begrepen. Denk an oewen hart!
Ik ga een fritten kraamke beginnen op Mars, mit zoervleisj. Zijn de microbekes gek van.

gravatar

Wat u zegt Agent,

Die Observatrice is onlangs aangehouden omdat zij dwangmatig stond te hengelen zonder vispas, maar niet kon begrijpen dat haar fictief gevangen haring met uitjes ook nog afgerekend dient te worden.

En inderdaad, dat wordt nog wat met die verdediging van dat proefschrift.
Rustig doorlopen is verreweg het meest verstandig, maar luisteren ho maar.

We gaan het zien, doch de achteruitgang staat natuurlijk weer wagenwijd open.